Welkom bij vakantiewoning HuizeCadzand

Vakantiewoning "HuizeCadzand" is een luxe vrijstaande 6 persoons villa gelegen aan Duingras 3 in het Roompot park 'Noordzee Résidence Cadzand-Bad'.

Ons vakantiehuis is op korte afstand van het strand gelegen. De woonkamer heeft in voorjaar 2018 een complete restyle ondergaan. Tevens is de woning voor onze gasten met diverse extra's uitgebreid zoals een smart tv, loungeset, sauna, extra bergruimte in de badkamers, wasmachine, droger, extra lange Auping bedden (met nieuwe dekbedden en kussens in 2018), broodrooster en Nespresso apparaat.

De vakantiewoning is te boeken voor een weekend, een midweek of één of meerdere weken. Kijk of het huis vrij is en boek online via de 'Boek' button op deze pagina of via 'Beschikbaarheid en reserveren'. Roompot verzorgt verder uw gehele boeking inclusief sleutelafgifte. Voor verdere vragen over onze woning of de boekingsprocedure, neem gerust contact met ons op per mail (info@huizecadzand.nl) of telefoon (+31 6 1058 3337).

De vakantiewoning CAL6B Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een park in Cadzand-Bad. De woning is op korte afstand van het centrumgebouw gelegen en heeft een zeer rustige ligging aan een pleintje in een doodlopende straat. HuizeCadzand is dan ook ideaal voor families met kleine kinderen maar ook voor mensen die gesteld zijn op privacy.

Cadzand-Bad is gunstig gelegen aan de rand van Zeeland en Vlaanderen en biedt veel mogelijkheden voor uitstapjes naar Knokke, Brugge, Gent, Sluis e.d. in een bourgondische omgeving waar het puur genieten is. Kortom, alle reden voor het boeken van een relaxte vakantie aan zee.

Met vriendelijke groet, Anita en Toussaint Janken

Vakantiewoning Huize Cadzand